Park Samen voor Professionals

Welkom bij ‘Samen bij Lafey’.

Voor jou, als professional, de unieke, inspirerende en zinvolle accommodatie om jouw retraites, meditatie, ceremonies, systemische opstellingen, yoga en therapeutische/coach groepssessies te organiseren.

Er staan vier ingerichte safaritenten op het terrein, er is een vuurplaats, een pad waarmee je mogelijk een ritueel kunt uitvoeren en een pluktuin waarin kruiden, groenten en bloemen staan die je kunt inzetten/gebruiken (seizoenafhankelijk). Er is ook een hottub, een sauna en een koud/ijs dompelbad waar je gebruik van kunt maken met jouw deelnemers.
Verder is er een aparte overdekte meditatieplek waar je eventueel ook hangmatten aan kunt hangen. Er zijn yogamatten, meditatiekussens, boks-zakken, dekens, ankerplaten en kaarsen aanwezig waar je in overleg gebruik van kunt maken.
Er staat een barbecue en bij de vuurplaats is een heksenketel die je kunt gebruiken om in te koken. Ook staat er een grote ingerichte shelter op het terrein waar je met een groep onder kunt zitten. Naast dat je buiten kunt koken is er ook een mogelijkheid om in de gemeenschappelijke ruimte gebruik te maken van een grote, professionele keuken.

Verder is er een therapie/coaching ruimte om, waar nodig, 1 op 1 sessies te kunnen begeleiden.
Kortom: er is genoeg om er samen met jouw deelnemers succesvolle dagen van te maken.

De binnenruimtes zijn ook per dagdeel af te huren voor trainingen, workshops en vergaderingen.